CvZ Juridik erbjuder medlemsrådgivning!

Mobilkranföreningen har påbörjat ett nytt samarbete med CvZ Juridik som innebär att våra medlemmar har tillgång till juridisk rådgivning.

Juridisk rådgivning kan vara kostsamt och ineffektivt speciellt i specialistbranscher då jurister sällan är insatta i branschernas utmaningar och verksamhet.

CvZ Juridik är en juristbyrå som bl a arbetar med arbetsrätt, avtalsrätt och entreprenadrätt. Juristerna, Vanessa och Alexander, har sen tidigare erfarenhet av uppdrag i föreningsstyrelser och har slutit avtal med olika branschorganisationer.

Vi vill att våra medlemmar ska få möjlighet att prata med jurister som faktiskt har koll på branschen. Genom samarbetet får Mobilkranföreningens medlemmar tillgång till 1-2 timmars kostnadsfri juridisk rådgivning samtidigt som juristerna blir allt mer insatta i kranföretagens utmaningar och verksamhet.

Utöver den juridiska rådgivningen kommer CvZ Juridik anordna kostnadsfria frukostseminarier inom relevanta områden under 2021. Läs om kommande webinarium på CvZs hemsida.

Är du behov av juridisk rådgivning?

Kontakta kansliet med din fråga så kopplar vi ihop dig med juristerna på CvZ Juridik.