Frågor och svar

Allmänt

Hur är säkerheten?

Denna hemsida är mycket säker, men säkerheten hänger delvis också på dig. Tillsammans kan vi arbeta för att förhindra obehörig användning av våra tjänster. Våra förebyggande säkerhetsåtgärder är en viktig del i detta, och det här kan du som användare göra:

• Vid inloggning måste du fylla användarnamn (något du minns) och bekräfta genom att klicka på en ansluten inloggningsapp i din telefon (något du har). Det är mycket svårt för obehöriga att logga in på ditt konto.
  • Skydda dina inloggningsuppgifter.
  • Använd ett uppdaterat antivirusprogram i din dator.
  • Använd en uppdaterad och lösenordsskyddad brandvägg. Byt ut standardlösenordet.
  • Uppdatera regelbundet din webbläsare och ditt operativsystem.

Har ni teknisk support?

Ja, kontakt oss från vår supportsida