Kursanmälan kranförarutbildning

Här anmäler arbetsgivare/utbildningsgivare ny företagslärling/elev till kranförarutbildningen. Uppgifterna som fylls i formuläret nedan skickas automatiskt till BYN, Byggbranschens Yrkesnämnd.

• Välj maskinslag, mobilkran eller tornkran (stationär kran), i formuläret nedan.
  • De företag som visas i listan har en godkänd handledare för utbildning av företagslärlingar, eller är av Mobilkranföreningen godkänd utbildningsgivare.
  • Om ditt företag saknas i listan behöver ni först utbilda en handledare i Mobilkranföreningens handledarutbildning. För att kunna anmäla en lärling i formuläret nedan behöver företaget ha en godkänd handledare.
  • Kursavgiften 15.000 kr exkl moms faktureras till det företag som är arbetsgivare eller utbildningsgivare.
  • Efter att kursanmälan skickats in får lärlingen/eleven ett mejl med en registreringskod och instruktioner för att själv registrera ett användarkonto till kranförarutbildningen.